HOTEL SERVICES

 

De hotelbranche is een wereld op zich. Elite International B.V. heeft direct of indirect, door de jaren heen, de nodige ervaring op mogen doen in diverse nationale en internationale hotels. Of dit nu gaat om (lobby) surveillance, receptiediensten, night audit/nachtportier, Elite is hierin een gedegen partner met kennis van zaken. 

Elite begrijpt als geen ander dat uw gasten belangrijk zijn en optimale service en kwaliteit mogen verwachten. Onze medewerkers zijn buiten hun jaren lange ervaring ook voorzien van de nodige  hospitalitytrainingen gezien zij het visitekaartje zijn van uw hotel waarbij de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als schrift, een pré zijn. 

Onze medewerkers zijn bekend met de meest voorkomende hotelprogramma's waardoor zij prima in te zetten zijn voor receptiediensten, night audit, in- en uitchecken van uw gasten maar ook voor de veiligheid te garanderen en te handelen in kritieke situaties daar waar dit nodig is. 

Helaas kunnen wij er niet omheen dat ook de hotelbranche regelmatig te maken krijgt met diefstal, fraude en agressie in of rondom de hotels. Door verscheidene non-agressieve maar doeltreffende oplossingen zijn wij in staat u te ondersteunen om dit soort gevallen op te lossen en op correcte wijze af te handelen.

Het trainen en ondersteunen van uw medewerkers is hier een mogelijk onderdeel van. Hoe te handelen in kritieke situaties of met agressieve gasten, wij leren uw medewerkers hierop in te spelen en op gedegen wijze me om te gaan. Dit zal onnodige situaties en het onnodig uitvallen van uw medewerkers bevorderen. 

Elite helpt u graag met het opstellen van uw beveiligingsplan en het schrijven van protocollen op elk gewenst veiligheidsniveau. Dit zal voor een ieder, maar vooral voor u als hotel, de algehele veiligheid naar een hoger niveau brengen en wat allemaal ten goede komt voor uw medewerkers maar ook zeker uw nationale en internationale gasten.

 

Elite International...  "At your service".