Exclusieve chauffeur & vip services

                                                                                                           

Elite International is uw partner als het gaat om veilig en betrouwbaar vervoer van personen en goederen in het hogere segment.

Alle chauffeurs van Elite zijn afkomstig uit de beveiligingsbranche of overheid en voorzien van de vereiste diploma’s en/of certificaten. Door hun achtergrond zijn zij bekend met de meest uiteenlopende risico’s en zullen daardoor uw veiligheid of die van uw goederen waarborgen. Onze chauffeurs staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.

Met een (privé)chauffeur van Elite kunt u, terwijl u onderweg bent, effectief invulling geven aan uw beschikbare werktijd. Tijdens deze rit kunt u achterin de auto diverse openstaande zaken voorbereiden, alsof u in uw eigen kantoor zit. De chauffeur zal ervoor zorgen dat de ritten altijd uiterst comfortabel verlopen.

Verder zal uw chauffeur vanzelfsprekend representatief zijn, wanneer gewenst een pak met stropdas dragen, ruim op tijd aanwezig zijn en zal ook de te rijden route zorgvuldig voorbereiden. In eventuele wachttijd is de chauffeur in de mogelijkheid service gerichte handelingen voor u te verrichten wat voor de voortzetting van uw werkzaamheden en/of rustmoment een aanvulling kan zijn.

Onze chauffeurs zijn:
- Geselecteerd op hun rijvaardigheden
- Representatief
- Ruim ervaren in het rijden met diverse auto's
- Servicegericht
- Betrouwbaar

Indien u via Elite een privéchauffeur inschakelt, betekent dit in de praktijk dat u voor een langere tijd door dezelfde chauffeur gereden wordt. Deze chauffeur rijdt in uw eigen auto of in een representatieve auto van Elite.

Tourmanagement:                                                                                           

Een goede klik tussen de opdrachtgever en de tourmanager is zeer gewenst. De tourmanager staat allereerst garant voor uw veiligheid, zorgt ervoor dat u ongestoord van A naar B word vervoerd en dat u op de plaats van bestemming op correcte wijze word ontvangen en begeleid. Bent u van plan om op regelmatige basis een tourmanager te huren? Dan nodigen wij u graag uit voor een gesprek om de juiste match voor u te kunnen maken. Voor situaties waar dit wenselijk is, is de mogelijk aanwezig om een tourmanager in te schakelen welke tevens als persoonsbeveiliger kan fungeren.

Vloot:
Elite beschikt over een luxe vloot voor haar vervoer. Ook voor meerpersoonsvervoer bent u bij ons aan het juiste adres. Al onze voertuigen zijn luxe uitgevoerd, voorzien van lederen bekleding en geblindeerde ramen. 

Ook voor HV/HR (High Value, High Risk) transporten zijn onze voortuigen voorzien van de zo gehete paniekbuttons die geactiveerd kunnen worden in geval van calamiteiten wat een open verbinding met onze service- en alarmcentrale tot stand brengt zodat de centralist van dienst direct actie kan ondernemen daar waar dit nodig is.

 

Elite International...  "At your service"