Camera-, alarm-, paniek- en overvalsystemen

 

Elite International B.V. groeit mee met hedendaagse technieken en heeft als aanvulling op onze service- en alarmcentrale de tak “Security Solutions” het leven in geroepen waarbij wij camerasystemen leveren, plaatsen en installeren. Zo werken wij op het gebeid van camerasystemen met de producten van Hikvision waarvan wij geautoriseerd distributeur zijn. 

Hikvision is marktleider op het gebied van video- surveillance producten en oplossingen. De producten van Hikvision zijn gespecialiseerd in video surveillance technologie, alsmede het ontwerpen en vervaardigen van een volledige lijn van innovatieve CCTV- en videobewakingsproducten. De productlijn varieert van camera's en DVR's in combinatie met video management software. Ook voor high end oplossingen zoals kentekenregistratie, gezichtsherkenning alsmede paniek en overvalsystemen is Elite uw partner bij uitstek.

 

 

Op het gebeid van alarmsystemen werkt Elite International B.V. met de producten van Jablotron.

Veiligheid is een steeds belangrijker onderwerp binnen onze maatschappij. Vergrijzing, een gevoel van onveiligheid of een andere ontwikkeling vragen om nieuwe oplossingen op het gebied van beveiliging, persoonlijke veiligheid, zorg en domotica. De installateurs van Elite volgen op regelmatige basis opleidingen en trainingen en zijn hierdoor volledig op de hoogte van de nieuwste technieken en ontwikkelingen op het gebied van inbraakbeveiliging.

Heeft u interesse, wenst u informatie of wilt u advies over onze onbegrensde mogelijkheden, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via één van de contactgegevens hiernaast in de kolom, of stel uw vraag via ons contactformulier op onze contactpagina.

Ook zijn al onze monteurs in het bezit van de vereiste "verklaring omtrent betrouwbaarheid" voor het plaatsen, installeren en uitlezen van camera- en alarmsystemen. Onze systemen, welke risicoklasse ook, brengen wij onder bij onze partner SMC Alarmcentrale te Tiel.

 

Paniek- en overvalsystemen                                                                                                                         Voor de paniek- en overvalsystemen willen wij u verzoeken (persoonlijk) contact met ons op te nemen gezien dit een discrete dienst betreft en wij een breed assortiment en mogelijkheden hebben om u van de juiste veiligheid te voorzien.  

 

Elite International...  "At your service"